Fisher's, hét visrestaurant van Bergen aan Zee

Over ons

Fisher’s heeft medio 2019 haar deuren geopend op een unieke locatie in het charmante kustdorp Bergen aan Zee. Niet alleen onze locatie is uniek, maar ook onze manier van werken. Wij staan voor eerlijk, duurzaam en biologisch en passen dit toe in onze hele bedrijfsvoering: van inkoop tot bereiding. Wij verwelkomen u graag in ons nieuwe restaurant om u kennis te laten maken met onze heerlijke visspecialiteiten.

  • Meteen na vangst op uw bord

  • Bereid door onze visexperts

  • Alleen verser op de boot zelf

  • Afhankelijk van het seizoen en 100% duurzaam & Nederlands

Wij verwelkomen u graag in ons nieuwe restaurant om u kennis te laten maken met onze heerlijke visspecialiteiten.

Lunch & Diner

Op onze menukaarten vindt u dagverse visspecialiteiten uit de Noordzee. Onze keuze om alleen zee- en schelpdieren uit de Noordzee op onze kaart te zetten is een keuze voor lokaal, ambachtelijk, eerlijk, duurzaam en natuurlijk biologisch. De Noordzee is onze ‘achtertuin’ en biedt ons de beste producten om onze heerlijke visspecialiteiten van te maken. U vindt onze lunch- en dinerkaart hier.

Fisher's, hét visrestaurant van Bergen aan Zee

Viskotters

Wij kopen onze producten direct bij de visser, zonder tussenhandel en veiling. Deze keuze zorgt ervoor dat wij elke dag de versheid van onze producten kunnen garanderen.

De viskotters BRU37 en BRU39 uit Bruinisse vissen voor ons op Zeeuwse bodemmosselen, Noordzeekrab, wilde zeebaars en sliptong. Rechtstreeks vanaf de boot op uw bord! De garnalenkotter WR212 uit de Wieringer vissersvloot vist op garnalen. Van deze garnalen laten wij onze heerlijke ambachtelijke garnalenkroketten en -bitterballen van laten maken.

De visserskotters die u op de Noordzee ziet varen, zouden dus zomaar voor ons aan het vissen kunnen zijn!

Bekijk de video

Zee Aquarium

Ons restaurant is gevestigd boven het Zee Aquarium van Bergen aan Zee. Een bezoekje aan het Zee Aquarium is leuk voor jong en oud. Ontdek de wonderlijke onderwaterwereld en de meest bijzondere vissen, zeedieren en schelpen uit alle windstreken. Daarna even heerlijk lunchen op ons terras en een lekker wandeling over het strand, een perfect dagje uit. Plan uw op bezoek op de website van het Zee Aquarium.